Skip to content
FANTIC XMF 125 PERFORMANCE €5

FANTIC XMF 125 PERFORMANCE

kr 64 995 inkl.moms
  • Färg: vit
  • Euro 5
  • Garanti : 2 år
  •  

Fantic revolutionerar sin Motard serie.
Här är den nya XMF 125 Performance med den helt nya Minarelli 125cc 4-takts motorn som gör sin debut 2021, den senaste generationens elektroniska bränsleinsprutningsmotor som kan säkerställa en ökad prestanda samtidigt som den uppfyller Euro 5-homologerings parametrarna. Viktiga uppdateringar av chassit, ergonomi och estetik inspirerade av Fantic Racing-modellerna.

MOTOR

De helt nya Minarelli motorerna som driver 125cc fyrtaktsmotorcyklarna gör sin debut från den Italienska tillverkaren. En högteknologisk 125 cc 4-taktsmotor med högre prestanda än tidigare Euro 4. Nyckelfaktorer för att uppnå detta är den elektroniska bränsleinsprutningen, variabla kam tider och den nya kopplingen. VVA-systemet erbjuder snabb respons och maximal acceleration hela tiden. Det nya topplocket ger en effektivare förbränning vilket ger mer kraft, mindre bränsleförbrukning och föroreningar.

CHASSI

Perimeter ramen på Fantic Motard XMF 125 är gjord av CrMo-stål. XMF 125 Performance är utrustad med Fantic 41 mm upside down framgaffel och triple clams i aluminium, Sadel med ett nytt skum ger ökad ergonomi och komfort. Den nya Motard XMF-versionen har sänkts med 35 mm. Motard-däck 100 / 80×17 – 130 / 70×17 monterade på aluminiumfälgar. Kraftfulla wave skivor 320 mm fram och 220 mm bak med kombinerade bromsar. Den nya frontmasken och den främre stänkskärmen är inspirerade av Fantic Racing-modellerna. Grafiken har också förnyats, den finns i två färgkombinationer ”White Version” och ”Black Version” med linjer som påminner om samma Factory Feeling of Fantic Racing.

UTRUSTNING

XMF 125 Motard Performance är utrustad med 41 mm upside down 41 framgaffel och Fantic svingarm med progressiv länk. Förnyad grafik, två färgkombinationer ”White Version” och ”Black Version” med linjer som påminner om samma Fantic Racing Factory Feeling.

Tekniska data

CABALLERO
ENDURO
SUPERMOTO
CROSS