Skip to content
FANTIC CABALLERO
SCRAMBLER 500
FANTIC CABALLERO
SCRAMBLER 500
Föregående bild
Nästa bild

FANTIC SCRAMBLER 500

kr 81 995 inkl.moms
  •  
  • Garanti : 2 år
  • Körkortsbehörighet A2
  • Färg: röd
  •  

Fantic Caballero Scrambler 500 är tillägnad de som har stora stora drömmar, och fascineras av idén att återuppleva det legendariska 70-talet och köra en tidlös ikon. En motorcykel med en omisskännlig, lätt och väsentlig design som kan garantera full handlingsfrihet i vilken terräng som helst. Lätt och smidig på vägen, och aggressiv terräng, med nya Caballero Scrambler får du roligt utan några gränser.
Med en kraftig encylindrig motor så lever Scrambler
upp till förväntningarna hos en rå gatumaskin med lätt terrängkapacitet.

MOTOR

Den 1-cylindriga vattenkylda motorn med 4-ventiler är nu Euro5 godkänd.
Tack vare uppdatering av ECU-enheten har bränsleinsprutningen optimerats vilket gör att vridmomentet är bättre på alla varvtal. Ljuddämparen från ARROW tillverkas i Italien och har dubbla utblås.

CHASSI

För att hålla vikten nere har Caballero serien utrustats med en ram i Chrome-molybdenum stål. Framgaffeln är en 41mm upside-down FANTIC FRS, den bakre upphängningen är en justerbar FANTIC FRS. De ekrade 19 ”fram- och 17” bakhjulen, är utrustade med Pirelli Scorpion Rally 110 / 80-19 & 140 / 80-17. Bromsskivorna (320 mm fram och 230 mm bak) med urkopplingsbar ABS garanterar stor säkerhet i alla situationer.

EQUIPMENT

En blank röd bensintank och en gul crossplatta, inspirerad av den ikoniska Fantic Motor Caballero från 70-talet. Brett offroad styre, avgassystem från Arrow, många CNC-detaljer, främre och bakre LED-lampor gör Caballero till den mest önskade maskinen för alla åldrar.

Tekniska data

CABALLERO
ENDURO
SUPERMOTO
CROSS