Skip to content
FANTIC CABALLERO
FLAT TRACK 500
FANTIC CABALLERO
FLAT TRACK 500
Previous slide
Next slide

FANTIC FLAT TRACK 500

kr 81 995 inkl.moms
  •  
  • Garanti : 2 år
  • Körkortsbehörighet A2
  • Färg: silver
  •  
KÖR FORT SVÄNG VÄNSTER…EN GÅNG TILL Det här spännande ”alternativa” sättet att åka motorcykel kommer direkt från USA: s grusväg. Detta är i själva verket den allra första produktions motorcykeln med 19” lagliga ”dirt wheels”, fram och bak. Caballero Flat Track är född för att ge dig en sidöversikt över livet. Flat Track är en mycket enkel tävlingsstil. Fortsätt svänga vänster, varv efter varv och utmana dig själv att uppnå bästa varvtid. Släng sedan in andra förare så börjar det roliga.

MOTOR

Den 1-cylindriga vattenkylda motorn med 4-ventiler är nu Euro5 godkänd.
Tack vare uppdatering av ECU-enheten har bränsleinsprutningen optimerats vilket gör att vridmomentet är bättre på alla varvtal. Ljuddämparen från ARROW tillverkas i Italien och har dubbla utblås.

CHASSI

För att hålla vikten nere har Caballero serien utrustats med en ram i Chrome-molybdenum stål. Framgaffeln är en 41mm upside-down FANTIC FRS, den bakre upphängningen är en justerbar FANTIC FRS. De ekrade hjulen storlek är 19 ”fram- och 19” bak. Bromsskivorna (320 mm fram och 230 mm bak) med urkopplingsbar ABS garanterar stor säkerhet i alla situationer.

UTRUSTNING

Ikonisk design med samma ”Caballero” -märke på tanken som för fyrtio år sedan. Nummerplattorna visar siffran 19 (en hänvisning till den karakteristiska storleken på Flat Track-hjulen). Förutom den mattsvarta färgen tillför det nya modellåret 2021 en ny färg, en ny silver färg som matchar den mörkare metallgrå och matt svarta färgen på sidopanelerna och stänkskärmarna.

Tekniska data

CABALLERO
ENDURO
SUPERMOTO
CROSS