Skip to content
FANTIC CABALLERO
DELUXE 500

FANTIC DELUXE 500

kr 84 995 inkl.moms
  •  
  • Garanti : 2 år
  • Körkortsbehörighet A2
  • Färg: svart/guld
  •  

Caballero Deluxe 500 är byggd enligt samma tekniska specifikation som 500 Scrambler, men med ett nytt utseende och värdefulla detaljer som offroad styre, en modern bränsletank i svart/guld och stänkskydd i kontrast till det svarta lädret. En riktig blandning av stads- och terrängmotorcykel!

MOTOR

Den 1-cylindriga vattenkylda motorn med 4-ventiler är nu Euro5 godkänd.
Tack vare uppdatering av ECU-enheten har bränsleinsprutningen optimerats vilket gör att vridmomentet är bättre på alla varvtal. Ljuddämparen från ARROW tillverkas i Italien och har dubbla utblås.

CHASSI

För att hålla vikten nere har Caballero serien utrustats med en ram i Chrome-molybdenum stål. Framgaffeln är en 41mm upside-down FANTIC FRS, den bakre upphängningen är en justerbar FANTIC FRS. De ekrade 19 ”fram- och 17” bakhjulen, är utrustade med Pirelli Scorpion Rally 110 / 80-19 & 140 / 80-17. Bromsskivorna (320 mm fram och 230 mm bak) med urkopplingsbar ABS garanterar stor säkerhet i alla situationer.

UTRUSTNING

Deluxe har en mer urban färg än de andra i Caballero sortimentet, med en svart/guld bränsletank, Offroadstyre och läderdetaljer som matchar sadeln. Nummerplattorna och sidopanelerna har en nyans i svart./guld Bruna handtag och Deluxe-grafik på sidoplattorna kompletterar stilen på cykeln.

Tekniska data

CABALLERO
ENDURO
SUPERMOTO
CROSS