Skip to content
FANTIC CABALLERO
ANNIVERSARY 500
FANTIC CABALLERO
ANNIVERSARY 500
Föregående bild
Nästa bild

FANTIC ANNIVERSARY 500

kr 86 995 inkl.moms
  •  
  • Garanti : 2 år
  • Körkortsbehörighet A2
  • Färg: röd och blå
  •  
Caballero 500 fyller 50 år! – Fantic firar 50-årsjubileet för Caballero (presenterades första gången vid Eicma 1969) och presenterar Caballero Anniversary. Caballero Anniversary 500 levereras med ett nytt tankskydd med italienska flaggan, den finns i två färger, offroadstyre, tankväska, motorglidplatta, strålkastarskydd och nummerplatta.

MOTOR

Den 1-cylindriga vattenkylda motorn med 4-ventiler är nu Euro5 godkänd.
Tack vare uppdatering av ECU-enheten har bränsleinsprutningen optimerats vilket gör att vridmomentet är bättre på alla varvtal. Ljuddämparen från ARROW tillverkas i Italien och har dubbla utblås.

CHASSI

För att hålla vikten nere har Caballero serien utrustats med en ram i Chrome-molybdenum stål. Framgaffeln är en 41mm upside-down FANTIC FRS, den bakre upphängningen är en justerbar FANTIC FRS. De ekrade 19 ”fram- och 17” bakhjulen, är utrustade med Pirelli Scorpion Rally 110 / 80-19 & 140 / 80-17. Bromsskivorna (320 mm fram och 230 mm bak) med urkopplingsbar ABS garanterar stor säkerhet i alla situationer.

UTRUSTNING

Caballero Anniversary 500 är den version som firar 50-årsjubileet för den legendariska Caballero, en speciell färg som kännetecknas av ett nytt tanklock med italienska flaggan. Anniversary finns i två klassiska Caballero-färger: blå eller röd, offroadstyre, tankväska, motorskyddsplåt och främre nummerplatta.

Tekniska data

CABALLERO
ENDURO
SUPERMOTO
CROSS